Üdvözöljük honlapunkon

 

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. már 50 éve szolgálja a város lakosságát a környezet formálásával, szépítésével. Ezen idõ alatt tevékenységi körünk és mûködési területünk egyre bõvült. 

Ügyelünk arra, hogy a természet szépségeit, szép és állandóan karbantartott utcai berendezések -padok, hulladékgyûjtõk, szökõkút, díszkorlát stb.- egészítse ki és tegye hangulatossá.

 

A város útjainak, sétányainak, közterületi járdáinak tisztaságáról egész évben gondoskodunk. A nyitott és zárt csapadékvíz-csatornák karbantartását is ellátjuk. Gyermekeinknek biztosítjuk a sokoldalúan berendezett és biztonságos játszótereket.

 

A város vagyonkezelõjeként nagyszámú önkormányzati tulajdonban lévõ lakást és üzletet üzemeltetünk bérleményként. A város szívében áll a régió legszebb piac-vásárcsarnok építménye, amely a hét minden napján színes forgatagával várja az eladókat, vásárlókat és a nézelõdõket. A város szolgálatán túl építõipari, szállítási, kommunális és kertészeti szolgáltatásokkal gazdasági társaságokat és magánszemélyeket is kiszolgálunk.

Felugró ablak